keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Lukuvuosi on jälleen vierähtänyt. Kotitalousluokat on siivottu ja kesäloma voi alkaa. Toukokuu oli herkullisten kakkujen ja juhlien aikaa ja kameraan kertyi ihania kuvia. Näistä tunnelmista on kiva syksyllä aihetta jatkaa!

7. luokkien kakut saivat jatkoa. Näistä huomaa, että jokaisen leipurin kakku on omanlainen. Jälleen on ollut samat raaka-aineet, mutta toteutus on ollut jokaisessa persoonallinen.
 
Kermaa, pakastemansikoita ja hedelmiä.
 
Kermapursotusta, suklaarouhetta ja viinirypäleitä.
 
Kermapursotusta ja suklaarouhetta.
Kermapeitto, suklaarouhetta ja viinirypäleitä.
Kermapeitto, viinirypäleet ja suklaarouhe erilailla kuin edellisessä.
Tähän on valittu mukaan myös persikkaa ja ilme on taas uusi.

Banaanisiivut, suklaarouhe ja kermapursotus tuovat kakkuun uuden ilmeen.



Kermapursotusta, viinirypäleitä ja kiiwiä
 
8. luokan pitkän valinnaisen oppilaat valmistivat kala- ja lihavoileipäkakut sekä kinuski- ja suklaakuorrutekakut.
 
Oikealta ensin suolaiset kakut ja sitten makeat.
Kahvi- ja tee katettiin kakkujen seuraksi noutopöytään.
Tässä vielä odotetaan kinuskikakkua.

Kinuskikakku valmistui ajoissa sittenkin.

Gluteeniton kalavoileipäkakku.

Liha- ja kalavoileipäkakkulähikuvassa.

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti